Down The Rabbit Hole neemt maatregelen na heftige regenval

27 juni 2024, 09:15

Festivals
Festivalgangers in de regen tijdens Down The Rabbit Hole. Bron: ANP / Kippa / Piroschka van de Wouw

Het festival Down The Rabbit Hole heeft maatregelen genomen na de heftige regenval van de afgelopen periode. Omdat de parkeerterreinen niet volledig beschikbaar zijn, worden geen parkeertickets meer verkocht. Als ze niet op tijd zijn hersteld voordat het evenement volgende week begint, worden pendelbussen ingezet.

"Hoewel het nu heerlijk zomerweer is, wordt er ook weer meer regen verwacht. Weer-experts kunnen nog niet precies voorspellen waar en hoe zwaar het gaat regenen en dus weten we nog niet welke invloed deze extra regenval op de staat van de parkeerterreinen heeft", meldt de organisatie van het festival in het Gelderse Beuningen.

Het laatste nieuws over het weer lees je in het uitgebreide weerbericht.

Pendelbussen

Als er geen parkeertickets meer kunnen worden verkocht, dan kan niet iedereen die dat wil parkeren. In dat geval worden pendelbussen ingezet vanaf station Nijmegen waarvoor mensen tijdslots kunnen reserveren. De reeds gekochte parkeerkaarten blijven geldig. De rest van het festivalterrein, waaronder de campings, zijn wel klaar voor gebruik.

Down The Rabbit Hole is van 5 tot en met 7 juli. Op het affiche staan namen als The National, LCD Soundsystem, Michael Kiwanuka en RAYE.

Lees ook: Wat moet je meenemen naar een festival?

ANP

ANP

Weernieuws-onderwerpen

Kies een onderwerp om meer te weten te komen over het weer…

Nieuwsoverzicht

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven