Feyenoord vanavond in de regen, Ajax, AZ, en Twente prima voetbalweer

02 oktober 2024, 12:40

Sport
Montilivi stadion, Girona Spanje. Foto: Marc Calleja - stock.adobe.com

De kans is groot dat Feyenoord woensdag de Europese uitwedstrijd in Girona speelt in de regen. Ajax, AZ en FC Twente treffen donderdag prima voetbalweer.

Feyenoord speelt woensdagavond in de Champions League een uitwedstrijd tegen Girona. In het Spaanse Girona is het woensdag overdag droog bij een middagtemperatuur van 22 graden. In de loop van de dag komt er steeds meer bewolking en aan het eind van de middag neemt ook de kans op regen toe. De kans is groot dat de wedstrijd nat verloopt met de hele wedstrijd regen. Tijdens de wedstrijd, die om 18.45 uur begint, is het ongeveer 18 graden.

Droog in Praag, Bilbao en Enschede

Ajax komt donderdagavond uit tegen Slavia Praag in de Europa League. In Praag is het donderdag droog en zonnig bij een maximumtemperatuur van 12 graden. De aftrap is om 18.45 uur, dan is het een graad of 10. Ook AZ treft donderdag in droge omstandigheden het Spaanse Athletic Bilbao. De middagtemperatuur in Bilbao ligt rond de 20 graden, tijdens de Europa League-wedstrijd om 21.00 uur is het kwik gezakt naar zo'n 15 graden.

FC Twente ontvangt donderdag om 21.00 uur het Turkse Fenerbahçe in de Europa League. In Enschede is het donderdagmiddag droog en zonnig en 14 graden. Tijdens de wedstrijd daalt de temperatuur van 10 naar 8 graden. Er staat daarbij weinig wind en er zijn brede opklaringen.

Banner Whatsapp WOL

ANP/Weeronline

ANP/Weeronline

Weernieuws-onderwerpen

Kies een onderwerp om meer te weten te komen over het weer…

Nieuwsoverzicht

Weeronline nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de leukste nieuwtjes en weetjes over het weer

Gratis inschrijven